Romantikus pihenés kettesben

Romantikus napok pároknak a Castellum Hotel Hollókőben****

Töltsenek el kettesben néhány napot nálunk, Hollókőn, ahol másképp jár az idő.

Bár a falu hangulata a múltat idézi, békés és nyugodt, mégis egyben pezsgő és izgalmas is. Hollókőn annyi érdekes látnivaló, annyi különleges kis finom apróság ragadja Önöket magával, hogy a hétköznapi rohanás egyszeriben átalakul a jelen vidám és önfeledt szabadságává, melyet kettecskén, együtt élhetnek meg!

Lopjon ki egy kis időt párjával, és jöjjenek el együtt Hollókőre!

Legyenek kettesben, legyen újra idejük, figyelmük, romantikus perceik egymásra!

Beszélgessenek, élvezzék a wellness központunk kényeztető hangulatát, az éttermünk finom, magyaros, palócos ízeit, és a kellemes, érdekes sétákat az Ófalu házacskái között!

Néhány nap, melyet kettecskén nálunk töltenek a Castellum Hotel Hollókő szolgáltatásai között, egészen biztosan sok új élménnyel tölti fel Önöket és megújíthatja kapcsolatukat is! A hotel 68 szobával és 420 nm-es wellness központtal várja Önöket.

Foglalja le szállását most, és töltsön nálunk párjával néhány feledhetetlen napot!

Foglalja le szállását most! Vagy egyedi igényei esetén kérje ajánlatunkat!Értesüljön első kézből a szállodánkkal kapcsolatos hírekről!

Adja meg adatait és kattintson a "feliratkozás" ikonra, ha Ön is szeretne időben értesülni aktuális akcióinkról, kedvezményes ajánlatainkról!