Hagyományteremtő gasztro utazás - Castellum Hotel Hollókő**** - Wellness szálloda

Hagyományteremtő gasztro utazás

Vegyen részt Ön is tematikus rendezvénysorozatunkon, ahol második alkalommal 

egy Gasztro hétvégére invitáljuk Önöket!

 

A gasztro utazás második állomása április 26-28. között kerül megrendezésre.


Csomag ajánlatunk tartalma:

Szállás a választott szobatípusban, a szálloda wellness részlegének használatával 
Teljes ellátás a gasztro programok keretein belül
Gyermekeknek játszósarok a szállodában 
Ingyenes parkolási lehetőség szállodánk saját parkolójában
Ingyenes Wifi a szálloda területén belül
Részvétel a Gasztro hétvége programjain


Programok

2019.04.26. péntek:

1 palack ajándék bor bekészítés minden szobába (Ludányi Balázs Birtokbora a Centurio Szőlőbirtokról) 

Hollókői vacsora, nógrádi különlegességekkel, vad kóstolóval, palóc pálinkával 

2019.04.27. szombat:

Különleges disznótoros reggeli palóc lángossal, katlanban főtt malachússal, velős tojással és Castellum specialitásokkal

10:30-13:30: Főzzön együtt Séfünkkel! Palócleves bográcsban, tócsni / laska készítés masinán helybéli asszonyok segítségével. Kelt tészta készítés mestercukrászunkkal (2 féle briós, fonott kalács, lekváros és káposztás bukta, kelt rétes). Az elkészült ételek elfogyasztásában is várjuk közreműködésüket!

Ludányi Balázs borász borajánlata és ismertetője az ebéd és a vacsora mellé

Svédasztalos vacsora különleges menüsorral 

"Marha jó" program: séfpárbaj a régió legjobb marháiból

2019.04.28. vasárnap:

Gazdag svédasztalos, pezsgős reggeli marhasonkával, kézműves sajtokkal, péksüteményekkel, házi mézekkel és lekvárokkal, helyi ízekkel és bőséges választékkal.


Ízelítő a szombat esti vacsora menüből

Castellum Hotel Hollókő**** - Hagyomány teremtő gasztro utazás

 Hízott libamáj terrine karamellizált dióval, bodzás alma chutney-val

 

Angus marha tatár beefsteak házi köpült vajjal, káposztalevélen és agyagedényben sült kenyérrel

 

Kacsapástétom gesztenyemézes fehérhagyma lekvárral

 

Borjúragu leves szegfűgombával, tárkonyos ecettel, házi tejföllel, zsályás borjúmiriggyel töltött házi derelyével

 

Kemencében sült ropogós malac palóc barna sörmártással, karamellizált gyöngyhagymával, házi füstölt sonkával ízesített káposztával töltött rétessel

 

Vörösborban konfitált szarvas comb szarvasgombás demi-glace-szal, füstölt csicsókás-hajdinás gombóccal, karamellizált gyökérzöldségekkel

 

„Marhajó” ízpárbaj: Érlelt Angus marha oldalas, sült erdei gombák, spárga variációk, házi Angus burger, hagyma textúrák, lilahagymás gomolya, füstös házi majonéz 

 

Hagyományos mákos guba házi tejből és tojásból készült sodóval

 

Csokoládés-meggyes kelt rétes 

A gasztro utazás következő tervezett állomásai:

 

Szent Iván éji gasztro hétvége (06.21-23.)

Augusztus 20-i hosszúhétvége (08.16-20.)

Szüreti bál (10.11-13.)

 

Márton Napi gasztro hétvége (11.08-10.)

Adventi készülődés (december eleje)

Foglaljon itt, garantáltan a legjobb áron!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Árkalkuláció & foglalás

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajánlatkérés