Szüreti bál és gasztro hétvége - Castellum Hotel Hollókő**** - Wellness szálloda

Szüreti bál és gasztro hétvége

2 éjszakás gasztro utazás - A szüret palettáján: minden, ami szőlő, hal és bor

2020. október 09-11.

Ajánlatunk tartalma:

  • Szállás a választott szobatípusban
  • 1 üveg bor bekészítés
  • Reggeli és vacsora gasztronómiai különlegességekkel
  • Szombaton ebéd
  • Szállodánk wellness részlegének használata (élménymedence, gyermek medence, jakuzzi, finn szauna, infra szauna, gőzfürdő, fitness terem)
  • A legkisebbeket játszókuckó várja
  • Fürdőköntös, papucs, törölköző, fürdőlepedő bekészítés
  • Pipere bekészítés (testápoló, sampon, tusfürdő, szappan, stb.)
  • Ingyenes Wi-Fi használat a szálloda területén
  • Ingyenes parkolás a szálloda parkolójában
  • Részvétel a Gasztro hétvége programjain

 

Hétvégi programajánlónk:

Péntek:

  • Hagyományos vendégváró falatok
  • Szüreti Welcome drink
  • Büfévacsora szüreti köntösben – gasztronómiai különlegességek – minden, ami szőlő, hal és bor

 

Szombat:

Gazdag svédasztalos reggeli kézműves sajtokkal és sonkákkal, péksüteményekkel, házi mézekkel és lekvárokkal, helyi ízekkel és bőséges választékkal, lazaccal és pezsgővel

Főzés a séffel – közös ebédkészítés a szüret jellegzetességeivel

18.00 órától az Iglice Táncegyüttes közreműködésével táncház a szálloda Lobbyjában

19:00 órától Bőséges svédasztalos vacsora látványkonyhával, élő zenével, chef asztallal - Szüreti Fine Dining a Mikszáth Étteremben

Latin és standard táncok bemutatója, a jó hangulatról a Moonlight Duo gondoskodik

 

Szombati ebéd menü ízelítő:

Közös program a séffel és a szakácsokkal a kerti sütőnél

  • Bográcsban főtt bableves különböző babokkal, füstölt sertés pofa, borjúnyelv, csomboros hajdinás gombóc és libakolbász gerslivel
  • Pirított mazsolás házi kalács, szarvasgombás vajjal és vékonyan szeletelt házi sonkákkal
  • Kemencében illatosított és sült malaccsülök, palóc barna sörmártással, ropogós császárhússal készült savanyú káposzta, hajdinás dödölle
  • Kóstoló: 21 napig érlelt Angus-marha szegy, amit 50 órán keresztül souvide-olunk, kemencében sült kovászolt pirítós kenyérre tálalva, hagymatextúrák, füstös barna hagyma majonéz, kecskesajt forgácsok, ropogós saláta szívek, gesztenyeméz
  • Vargányagombás szőlős pite
  • Kovászos palacsinta főzött diókrémmel, mazsolával, likőrös madártejjel
    mákkrémes palacsinta füstölt aszalt szilva krémmel
  • Szüreti must kóstolás

A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

 

ÁRKALKULÁCIÓ & FOGLALÁS

Következő gasztro hétvégénk:

Adventi gasztro hétvége 2020. november 27-29.

Készüljünk a Karácsonyra!  Ünnepi ételek készítése a Séf Úrral.

Az év végi ünnepre hangolódunk és Oláh Zoltán Séf Úr elárulja vendégeinknek - többek között - a kacsamell narancsos mangó szósszal, a préselt libamáj szarvasgombával és a bejgli különlegességek elkészítésének "titkait".

A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

adventi hírlevél kép - sütik (002).jpg

Foglaljon itt, garantáltan a legjobb áron!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Árkalkuláció & foglalás

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Lemondási feltételek

Foglalását 7 nappal érkezés előttig szabadon lemondhatja, utána a fizetendő díj 2 éj szállásköltség. 

Foglalási és előlegfizetési feltételek

A foglalás megerősítéséhez 50% előleg fizetendő. Az előleget fizetheti bankkártyával vagy banki átutalással. A foglalást csak sikeres bankkártya tranzakció, vagy a határidőig beérkezett banki előleg utalása esetén tekintjük érvényesnek.