2 éjszakás gasztro utazás - A szüret palettáján: minden, ami szőlő, hal és bor
2020. október 09-11.
Ajánlatunk tartalma:
- Szállás a választott szobatípusban
- 1 üveg bor bekészítés
- Reggeli és vacsora gasztronómiai különlegességekkel
- Szombaton ebéd
- Szállodánk wellness részlegének használata (élménymedence, gyermek medence, jakuzzi, finn szauna, infra szauna, gőzfürdő, fitness terem)
- A legkisebbeket játszókuckó várja
- Fürdőköntös, papucs, törölköző, fürdőlepedő bekészítés
- Pipere bekészítés (testápoló, sampon, tusfürdő, szappan, stb.)
- Ingyenes Wi-Fi használat a szálloda területén
- Ingyenes parkolás a szálloda parkolójában
- Részvétel a Gasztro hétvége programjain
Hétvégi programajánlónk:
Péntek:
- Hagyományos vendégváró falatok
- Szüreti Welcome drink
- Büfévacsora szüreti köntösben – gasztronómiai különlegességek – minden, ami szőlő, hal és bor
Szombat:
Gazdag svédasztalos reggeli kézműves sajtokkal és sonkákkal, péksüteményekkel, házi mézekkel és lekvárokkal, helyi ízekkel és bőséges választékkal, lazaccal és pezsgővel
Főzés a séffel – közös ebédkészítés a szüret jellegzetességeivel
18.00 órától az Iglice Táncegyüttes közreműködésével táncház a szálloda Lobbyjában
19:00 órától Bőséges svédasztalos vacsora látványkonyhával, élő zenével, chef asztallal - Szüreti Fine Dining a Mikszáth Étteremben
Latin és standard táncok bemutatója, a jó hangulatról a Moonlight Duo gondoskodik
Szombati ebéd menü ízelítő:
Közös program a séffel és a szakácsokkal a kerti sütőnél
- Bográcsban főtt bableves különböző babokkal, füstölt sertés pofa, borjúnyelv, csomboros hajdinás gombóc és libakolbász gerslivel
- Pirított mazsolás házi kalács, szarvasgombás vajjal és vékonyan szeletelt házi sonkákkal
- Kemencében illatosított és sült malaccsülök, palóc barna sörmártással, ropogós császárhússal készült savanyú káposzta, hajdinás dödölle
- Kóstoló: 21 napig érlelt Angus-marha szegy, amit 50 órán keresztül souvide-olunk, kemencében sült kovászolt pirítós kenyérre tálalva, hagymatextúrák, füstös barna hagyma majonéz, kecskesajt forgácsok, ropogós saláta szívek, gesztenyeméz
- Vargányagombás szőlős pite
- Kovászos palacsinta főzött diókrémmel, mazsolával, likőrös madártejjel
mákkrémes palacsinta füstölt aszalt szilva krémmel - Szüreti must kóstolás
A programváltozás jogát fenntartjuk!
Következő gasztro hétvégénk:
Adventi gasztro hétvége 2020. november 27-29.
Készüljünk a Karácsonyra! Ünnepi ételek készítése a Séf Úrral.
Az év végi ünnepre hangolódunk és Oláh Zoltán Séf Úr elárulja vendégeinknek - többek között - a kacsamell narancsos mangó szósszal, a préselt libamáj szarvasgombával és a bejgli különlegességek elkészítésének "titkait".
A programváltozás jogát fenntartjuk!
Foglaljon itt, garantáltan a legjobb áron!
Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!
Árkalkuláció & foglalásKérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!
AjánlatkérésLemondási feltételek
Foglalását 7 nappal érkezés előttig szabadon lemondhatja, utána a fizetendő díj 2 éj szállásköltség.
Foglalási és előlegfizetési feltételek
A foglalás megerősítéséhez 50% előleg fizetendő. Az előleget fizetheti bankkártyával vagy banki átutalással. A foglalást csak sikeres bankkártya tranzakció, vagy a határidőig beérkezett banki előleg utalása esetén tekintjük érvényesnek.