Aktualitások - Castellum Hotel Hollókő**** - Wellness szálloda

Aktualitások


Kedves Vendégeink!
A vendégértékelések alapján a Trip Advisor 2019-ben Magyarország legjobb szállodájának választotta a Castellum Hotel Hollókőt****. 

Szállodánk tisztaságát - 2019. január és 2020. február között 99,5%-ban belföldi vendégkörünk - 99%-ra értékelte.

Vendégeink és kollégáink egészsége és biztonsága védelmében a maximális tisztaságot továbbra is fenntartjuk, és nagy hangsúlyt fektetünk a fokozott fertőtlenítésre.

  • Tisztítószer és higiéniai eszköz beszállítóinkkal való folyamatos konzultáció alapján - a szállodai szobákban, közösségi terekben a wellness részlegen, valamint az étteremben és a konyhán is – az előírtnál gyakrabban végzünk takarítást vírusölő fertőtlenítő szerekkel.
  • A vendégmosdókban a folyékony szappan mellett kézfertőtlenítő folyadék is vendégeink rendelkezésére áll.
  • A vendégtér számos pontján kézfertőtlenítő szereket helyeztünk el.
  • Figyelünk arra, hogy - az egyes részlegeken történt személyes tájékoztató és tréning után - munkatársaink a higiénés előírásokat fokozottan betartsák ehhez minden eszközt biztosítunk számukra.
  • Az élménymedencénkben használt klór vírusölő hatással bír, ezért a medence használata nem jelent magasabb veszélyt, mint bármilyen másik közösségi térben való tartózkodás.
  • Jacuzzinkban és gyermekmedencénkben pedig speciális, bőrbarát, ezüsttel stabilizált ivóvíz fertőtlenítőszert használunk legkisebb vendégeink védelmében.
  • A Magyar Turisztikai Ügynökség által, az új koronavírus okozta fertőzés megelőzése érdekében kiadott tájékoztatót vendégeink számára elérhetővé tettük a recepción.
  • Rugalmasabbá tettük a lemondási feltételeket: a március és április hónapra szóló szobafoglalások - akár a vissza nem térítendő feltétellel foglalt csomagok is -módosíthatók, másik időpontra átfoglalhatók.

Mindent megteszünk vendégeink teljeskörű kényelme érdekében, hogy a néhány nap hollókői pihenés igazi feltöltődés legyen! 

 

Üdvözlettel,

Amberg Dóra
szállodaigazgató


 Büszkén jelentjük be, hogy a Castellum Hotel Hollókő**** Magyarország legjobb szállodája!

 A Tripadvisor a világ legnagyobb utazási oldala, ahol az utazók értékelései alapján 2019-ben is kiosztották a Travellers’ Choice díjakat.

Szállodánk a magyarországi hotelek között az 1. helyen végzett, európai viszonylatban pedig – egyetlen magyar szállodaként – 16. lett!

Köszönjük szépen vendégeinknek a pozitív visszajelzéseket!

 

Próbálja ki Ön is Szállodánk szolgáltatásait, foglalja le szállását most:

Online foglalás

Hotel Castellum**** Hollókő - Tripadvisor 2019

Foglaljon itt, garantáltan a legjobb áron!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Árkalkuláció & foglalás

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Akciós

Ajánlatok