Aktualitások

Hollókői vár futás

Figyelem, időpont változás!

Új időpont: 2018-09-15, 10:00-18:00


Idén először két útvonalon és 3 távon kerül megrendezésre a hollókői futóverseny.
Teljesítve a tavaly felmerült igényeket, idén egy terepfutással is kedveskednek az ilyen jellegű versenyt jobban kedvelőknek, és mindjárt 2 táv közül is lehet választani, ízelítőt kapva a Cserhát csodálatos környezetéből, a Kelet-Cserhát Tájvédelmi Körzet egyedi hangulatából, megkoronázva az egészet a világörökségi helyszínnel, Hollókő Ófalujával.

Aszfalt verseny: Hollókő – Rimóc – Hollókő Palóc kör 14 km (aszfalt, macskakő)Terep verseny: Hollókői „Cserhátkör”: 7km (1kör) és 14 km (2 kör) (macskakő, földút)


További részletek: http://www.holloko.hu/hu/esemeny/hollokoi-var-futas.html

újdonság: Shea vajas masszázs

A masszázs során a nyugat-afrikai karité fa termését, a shea vajat használják. A shea vaj közepes keménységű, törtfehér színű növényi zsiradék, mely zsírtartalmának köszönhetően hidratálja és rugalmassá teszi a bőrt. A shea vaj tartalmaz E-vitamint, illetve béta-karotint is, aminek köszönhetően regenerálja és puhítja a bőrt. Ez a masszázs különösen ajánlott azok számára, akik barnulni szeretnének, hiszen a shea vaj 5/6-os fényvédőfaktorral is rendelkezik, és béta-karotin tartalma segíti a barnulást. Választható illatok: magnólia vagy chilis- narancs.

A kezelés időtartama: 50 perc

A kezelés ára: 12 900 Ft

Foglaljon itt, garantáltan a legjobb áron!

Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, könnyedén, pár lépésben, csak 2 perc alatt!

Árkalkuláció & foglalás

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

Ajánlatkérés