Mikszáth Étterem - Castellum Hotel Hollókő**** - Wellness szálloda

Mikszáth Étterem

Hazai és nemzetközi, reform és ínyenc palóc ételek, magyaros fogások

Látogasson el éttermünkbe, kóstolja meg fogásainkat, melyek a hagyományos palóc ízek mellett eleget tesznek a reformkonyha elvárásainak, valamint a nemzetközi és hazai finomságok kedvelőinek is.
 

Éttermünk 120 fős vendéglétszámot tud egy időben, egy légtérben, minőségi színvonalon kiszolgálni, de az étteremből a lobbyra nyíló földszinti különtermünk további férőhelyeket biztosít. Jó idő esetén éttermünk terasza is kitűnő helyszíne lehet egy kellemes hangulatú étkezésnek.
 

A Mikszáth Étterem tökéletes választás lehet rendezvények, üzleti vagy családi vacsorák, bálok vagy bankettek megrendezéséhez. Éttermünk berendezése, színvonala és hangulata, valódi exkluzív élményeket biztosít vendégeinknek.
 

Étlapunkon számos különleges ételt talál, félpanziós kiszolgálásunkban pedig svédasztalos reggeli és büfévacsora választékunk gondoskodik az ízek kavalkádjairól.

 

Nyitva tartás:

Hétfőtől-péntekig:
07:30-10.30
12:00-15:00
18:00-21:00


Szombat-vasárnap:
07:30-10.30
12:00-16:00
18:00-21:00

Asztalfoglalás:

Telefon: +36 21 300 0500
vagy
KATTINTSON IDE

A'la carte étlapunk
Hotel Castellum**** Hollókő - Mikszáth étterem

A Nógrád megye ékköveként ismert Hollókőn szakmai kötelességünknek érezzük a palóc hagyományok őrzését és megismertetését vendégeinkkel. Ezért természetesen megtalálható à la carte ételkínálatunkban a legismertebb palóc étel is - a Gundel János által a legnagyobb palócnak, Mikszáth Kálmánnak készített Palóc gulyás (eredeti recept szerint) -, amely ízvilágában valóban hasonlít a palócok által kedvelt savanyú krumpli- vagy bableveshez, de annál sokkal ízletesebb, és tényleg megtalálható benne minden, ami Palócföldön megterem, ezért akár valódi palóc étel is lehetne.
 

A palóc ételek mellé ajánljuk az CRUXX Gemina Birtokház pálinkáit, melyeket szállodánk éttermében is megkóstolhat.

Hotel Castellum**** Hollókő