Mikszáth terasz - Castellum Hotel Hollókő**** - Wellness szálloda

Mikszáth terasz

Üdvözöljük a Mikszáth étterem & teraszon –
Nógrád legjobb éttermében, Oláh Zoltán executive séf ajánlásával
 

Lépjenek be Hollókő csodálatos világába, ahol a Mikszáth Terasz kivételes vendéglátást kínál és olyan élményekre hív, amelyeket soha nem felejtenek el. A Mikszáth étterem exkluzív környezetében található teraszunk, ahol az egyedülálló panoráma és a minőségi ételek összetalálkoznak, egy igazán felejthetetlen élményt nyújtanak vendégeinknek.

A Mikszáth Terasz (160 m2) tökéletes választás bármilyen rendezvényhez, különleges pillanatok megünneplésére (kb 50 főig):

Esküvő

Welcome fogadás

Születésnap/ névnap

Eljegyzés

Ballagás

Bor- és pálinkakóstoló

Workshop

Csapatépítő program

…vagy más különleges alkalmak esetén is szívesen fogadjuk Önöket, és minden igényüket kiemelkedő odafigyeléssel teljesítjük. 

A Mikszáth Terasz csábító és hangulatos környezetében élvezhetik a környék gasztronómiai csodáit, ízletes és szezonális fogásokat kínálunk, melyek kiváló minőségükről és frissességükről tesznek tanúbizonyságot. Éttermünk szívélyes személyzettel és elragadó kiszolgálással várja vendégeit, akiket magával ragad a terasz nyugalmának és bájának varázsa.

Ne hagyja ki ezt a csodálatos lehetőséget, hogy megtapasztalja Hollókő varázslatos környezetét és az egyedülálló Mikszáth Terasz vendégszeretetét. Térjen be hozzánk és engedje, hogy elvarázsoljuk Önt és kedves társait.