Szobáink

Melyik szobatípust választja?

A 68 szoba összesen 6 féle szobatípust takar:

Standard szoba

Standard szobáink csaknem mindegyike panorámás, a szálloda előtti völgyben fekvő falura vagy az erdőre nyíló kilátással rendelkezik, többségük saját erkéllyel vagy kertkapcsolattal.

Mérete: 24 m2

Standard szobatípusaink: Castellum, Hollókő és Palóc szoba

Superior szoba

Superior szobáink mindegyike panorámás, a szálloda előtti völgyben fekvő falura vagy az erdőre nyíló kilátással rendelkezik, többségükhöz saját erkély is tartozik.

Mérete: 33-36 m2

Lakosztály jakuzzival

Romantikus lakosztályaink mindegyike panorámás, a szálloda előtti völgyben fekvő falura nyíló kilátással rendelkezik. Vendégeink kényelmét a lakosztályban saját jakuzzi is fokozza.

Mérete: 60 m2

Családi lakosztály

Családi lakosztályaink mindegyike panorámás, a szálloda előtti völgyben fekvő falura nyíló kilátással rendelkezik. A lakosztályban egy hangulatos látványkandalló is a vendégek rendelkezésére áll.

Mérete: 70 m2

Antiallergén szoba

Antiallergén szobánk erkélyes és a hollókői völgyre néző panorámával rendelkezik. Ebben a szobában a padlószőnyeget laminált parketta helyettesíti.

Mérete: 24 m2

Akadálymentesített szoba

Akadálymentesített szobánk erkélyes és a hollókői völgyre néző panorámával rendelkezik. Szélesebb ajtókkal és akadálymentesített fürdőszobával várjuk vendégeinket.

Mérete: 24 m2

Akciós

Ajánlatok