Privát jacuzzi aromaterápiás illóolajokkal - Castellum Hotel Hollókő**** - Wellness szálloda

Privát jacuzzi aromaterápiás illóolajokkal

Szállodánkban szeretettel várjuk a romantikus kikapcsolódást kereső párokat is, néhány apró különlegességgel, mint például wellness szigetünk privát kétszemélyes pezsgőfürdője.


Töltődjenek fel privát jakuzzinkban, élvezzék a különböző aromák jótékony hatásait!

Havi/heti beosztás
  30 perc 60 perc
Hétfő: levendula 5.900 HUF 9.900 HUF
Kedd: fenyő 5.900 HUF 9.900 HUF
Szerda: rózsa 5.900 HUF 9.900 HUF
Csütörtök: levendula 5.900 HUF 9.900 HUF
Péntek: fenyő 5.900 HUF 9.900 HUF
Szombat: rózsa 5.900 HUF 9.900 HUF
Vasárnap: levendula 5.900 HUF 9.900 HUF
Hotel Castellum**** Hollókő - Gyümölcs bekészítés


A 60 perces fürdő igénybe vétele esetén ajándék gyümölcs bekészítéssel és egy-egy pohár pezsgővel kedveskedünk vendégeinknek.

Kényeztetés felsőfokon

Levendula illóolaj hatásai:

A levendula illóolaj visszaállítja a lelki egyensúlyt, lecsillapítja az elmét, ellazít és támogatja a testi, lelki jó közérzet fenntartását. Semlegesíti az érzékek túlműködését. Fürdője segít a bőr rugalmasságának megőrzésében és görcsoldó hatású.

Fenyő illóolaj hatásai:

Javítja a bőr vérellátását, keringésfokozó, tonizáló. Enyhíti a fáradtság, kimerültség tüneteit, könnyíti a légzést, csökkenti az izomgörcsöket. Serkentő hatású, energiafokozó, növeli a szellemi teljesítményt, javítja a koncentrációs képességet.

Rózsa illóolaj hatásai:

A rózsaolaj az aromaterápiában nyugtató, ellazulást segítő, elcsitítja az érzelmeket. Eloszlatja a hangulati kilengéseket, megnyugtatja az idegeket, megszünteti az álmatlanságot. Mérsékli a kétségbeesést és a szomorúságot. Csökkenti a gyulladások, izomgörcsök mértékét. Serkenti a vérkeringést, erősíti a hajszálereket.