Kijárási korlátozás tájékoztatás - Castellum Hotel Hollókő**** - Wellness szálloda

Kijárási korlátozás tájékoztatás

Kedves Vendégeink!

Bizonyára Önök is értesültek róla, hogy Magyarország Kormánya 2020. március 28-április 11. között kijárási korlátozást rendelt el. 

A fenti időszakra szobafoglalással rendelkező vendégeinket írásban megkerestük a módosítási, - esetlegesen - lemondási lehetőségekkel kapcsolatban. A foglalásokat - ebben az időszakban - rugalmasan kezeljük, lehetőséget biztosítunk az előlegek későbbi időpontban történő felhasználására minden esetben. Az ajándékutalványok érvényességi idejét is meghosszabbítjuk, amennyiben azok ebben a rendkívül nehéz időszakban járnának le.

Telefonon és e-mailen folyamatosan elérhetőek vagyunk, további információkkal munkatársaink szívesen rendelkezésükre állnak. Telefon: +36 21/3000 500, e-mail: castellum@hotelholloko.hu 

Ha a nyári pihenést tervezik, érdemes honlapunkon tájékozódni az árakkal kapcsolatban.

Árkalkuláció/Online foglalás

Folyamatosan figyeljük az eseményeket és tájékoztatjuk vendégeinket szállodánk híreiről honlapunkon, hírlevélben, Facebook-on és az Instagram-on is.

Szomorú képet mutat az üres szálloda és környéke, a mindig élettel teli wellness részleg most csendes és az autók nélküli parkoló szokatlan látvány a csodás tavaszi napsütésben.

A váratlanul jött kényszerpihenő alatt sem tétlenkedünk: munkatársaink takarítanak, karbantartanak, festenek, felújítanak – természetesen betartjuk az előírt rendeleteket, higiéniai szabályokat. Séfünk új ételkreációkon gondolkodik (és szerencsére nem csak gondolkodik, hanem fakanalat is ragad), éttermi vezetőnk az új itallapot tervezi. Munkatársainkkal közösen átgondoljuk, hogy milyen további programmal, gasztro eseménnyel színesíthetnénk az Önök számára a Castellum Hotelben töltött időt, ha majd ismét vendégekkel lesz tele a szálloda. 
 

Vigyázzanak magukra, szeretteikre, jó egészséget kívánunk! 

a Castellum Hotel Hollókő**** 

csapata