Reméljük, hamarosan találkozunk! - Castellum Hotel Hollókő**** - Wellness szálloda

Reméljük, hamarosan találkozunk!

2021. március 01-től szállodánk - a hatályos kormányrendeletnek megfelelően - csak üzleti célú utazókat fogadhat, de reméljük, hamarosan ismét köszönthetjük szabadidős céllal érkező vendégeinket is!

Mi gőzerővel készülünk a nyitásra, de addig sem kell nélkülözniük szállodánk híreit, hiszen töretlen lelkesedéssel tartjuk Önökkel a kapcsolatot, igaz, picit más formában: nem személyesen, hanem a modern technika segítségével.

 

Kövessenek minket a Facebookon!   
Oldalunkon keresztül folyamatosan tájékozódhatnak a Castellum Hotel Hollókő****-vel kapcsolatos legújabb programokról és legfrissebb hírekről. Kövessék szállodánk Facebook oldalát és tudjanak meg minél többet a Castellum Hotel Hollókő**** életéről!
Castellum Hotel Hollókő**** a Facebookon:
https://www.facebook.com/CastellumHotelHolloko/


Az Instagram-on is ott vagyunk!
Néhány Facebook posztunkhoz kiemelkedően szép képek is társulnak, amelyeket az Instagram oldalunkra külön feltöltve is megtalálnak követőink. Ezen felül exkluzív tartalmakat, videókat és élő bejelentkezéseket is készítünk annak érdekében, hogy a Castellum Hotel Hollókő**** életét minél közelebbről bemutathassuk. A bejegyzéseinkhez pedig hozzászólhatnak, illetve írhatnak is nekünk. 
Szeretettel várjuk üzeneteiket!

https://www.instagram.com/castellumhotel.holloko

 

Hírlevél olvasóink első kézből értesülhetnek szállodánk kizárólagos ajánlatairól, részletes beszámolókat olvashatnak a közkedvelt gasztro hétvégékről, különböző érdekes eseményekről. 
Hírlevél feliratkozás:  https://hotelholloko.hu/kapcsolat