Üzleti utazók számára nyitva március 1-től! - Castellum Hotel Hollókő**** - Wellness szálloda

ÜZLETI UTAZÓK SZÁMÁRA NYITVA
MÁRCIUS 1-TŐL!

Kedves Vendégeink!

 

Számunkra is hihetetlennek tűnik, de egy fantasztikus hírrel szeretnénk szolgálni Önöknek, melyre már nagyon régóta vártunk:

2021. március 1-től ÚJRA megnyitja a kapuit a Castellum Hotel Hollókő****!

Jelen pillanatban a szabadidős célzattal való utazás nem megengedett, így a törvénynek eleget téve, felelős szolgáltatóként, valamint a hatályos kormányrendelet értelmében szállodánk kizárólag üzleti célból érkező vagy oktatáson részt vevő vendégeket fogadhat. Az ezt igazoló nyilatkozatot szükséges érkezés előtt a szállodának eljuttatni, vagy a helyszínen átadni.

A hatályos kormányrendelet értelmében 18 év alatti vendégeket még nem fogadhatunk.

Szobáink félpanziós ellátással foglalhatók. A reggeli és a vacsora a szálloda Mikszáth éttermében kerül felszolgálásra. Az előre kiválasztott menüket a felszolgálók tányérra készen tálalva viszik a vendégek asztalához.

Vendégeink számára továbbra is biztosítjuk a wifi-t és a parkolás lehetőségét.

Szállodánkban a maszk viselése továbbra is kötelező a közösségi terekben, így az étteremben is. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az itt tartózkodás ideje alatt a lehető legbiztonságosabb környezetet biztosíthassunk mindenki számára. A hotel teljes személyzete maszkban várja kedves vendégeket, a kihelyezett kézfertőtlenítő állomások elérhetőek a közösségi terekben, mosdókban. A fokozott higiéniára a szobák és egyéb helyiségek takarítása során is ügyelnek kollégáink.

Tekintettel a járványügyi helyzetre Wellness részlegünk és a Fitness terem, valamint a bowling pálya használata nem engedélyezett. Masszázs szolgáltatás előre egyeztetett időpontban igénybe vehető.

A fenti információkat folyamatosan frissítjük a hatályban lévő rendeleteknek megfelelően és értesítjük Önöket a legfrissebb változásokról.

Bízunk benne, hogy a kialakult helyzet mielőbbi rendeződése után ismételten vendégül láthatjuk a szabadidős céllal érkezőket, addig is böngésszék aktuális ajánlatainkat és foglalják le pihenésüket a legkedvezőbb feltételekkel!

 

Szeretettel várja vissza Önöket a

Castellum Hotel Hollókő**** csapata!